Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία - Τμήμα Bowling Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία - Τμήμα Bowling

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2016 


Για να δηλώσετε συμμετοχή επιλέξτε 'ΣΥΝΔΕΣΗ'
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
    v
  • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
  • ΑΘΛΗΤΕΣ
  • GALLERY
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΔΕΣΗ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
18/10/2016

Όπως αναφέρθηκε στην συγκέντρωση της Τ.Ε.Μ. στις 9/10/2016 που αφορούσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του αθλήματος (ιδιοκτήτες αιθουσών, αντιπροσώπους Συλλόγων, μέλη και αθλητές) δια στόματος του προέδρου της Τ.Ε.Μ. κ. Σοφρά, με απόφαση της Ε.Γ.Ο. και μετά από θέμα που ανέκυψε με την καταγγελία/μήνυση του κ. Αλβανού Παράσχου στην αίθουσα των Σπάτων, στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, αναστέλλονται όλοι οι αγώνες αθλητικού μπόουλινγκ στην Ελλάδα. Γίνονται όλες οι αναγκαίες ενέργειες με τις νομικές υπηρεσίες της Ε.Γ.Ο. και της Γ.Γ.Α. προκειμένου οι αγώνες να αρχίσουν το συντομότερο δυνατό.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
10/10/2016

Κατά τη συνάντηση των σωματείων που διεξήχθη παρουσίας περίπου 80 παρευρισκομένων, στην οποία είχαν δικαίωμα παρουσίας και λόγου και αθλητές, η Τεχνική Επιτροπή ενημέρωσε για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν τα Σωματεία και οι αίθουσες εντός συγκεκριμένων προθεσμιών. Συζητήθηκαν επίσης διεξοδικά η τρέχουσα κατάσταση και όλα τα θέματα που απασχολούν το άθλημά μας.

Τονίστηκε πως μετά την πρόσφατη μήνυση εναντίον επιχείρησης-αίθουσας τον Ιούνιο που επέφερε την προσωρινή αναστολή του τρέχοντος αγωνιστικού προγράμματος, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την έναρξη του το συντομότερο δυνατόν.

Τέλος, ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της Τεχνικής Επιτροπής:

Πρόεδρος: Αργύρης Σοφράς

Μέλη: Παναγιώτης Αδαμίδης, Αλεξάνδρα Ζορμπά, Θωμάς Ρούτσης, Λουκάς Σακελλαρίου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
3/10/2016

Λόγω των πρόσφατων ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ καταστάσεων και εξελίξεων, φτάσαμε σε απόλυτα οριακό σημείο. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ και ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ για όλους, για την πορεία του αθλήματος.

Καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο του Μπόουλινγκ: καταστηματάρχες, παράγοντες και αθλητές, ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ στην Ε.Γ.Ο., σ'αυτήν την ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ συνάντηση την

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 στις 11:00 το πρωί

στο Αμφιθέατρο του κτιρίου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφόρος Δημητρίου Βικελά 52, Χαλάνδρι).

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
24/9/2016

Στα πλάισια της ενημέρωσης των Συλλόγων και απαντώντας σε ανάλογο αίτημα της Ε.Γ.Ο. πρός την Τεχνική Επιτροπή, σας ενημερώνουμε ότι συντάσσεται οικονομικός προϋπολογισμός για το άθλημά μας, προκειμένου να περιληφθεί στον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας μας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016-2017
22/9/2016

Αγαπητά Δ.Σ. των Συλλόγων, αγαπητοί αθλητές και αθλήτριες.

Η Τ.Ε.Μπόουλινγκ και η Αγωνιστική Επιτροπή, έπειτα από την τελική επεξεργασία, σας ανακοινώνει το Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016-2017 και το Ημερολογιακό Πρόγραμμα Διοργανώσεων 2016-2017.

Όταν καταστεί δυνατόν, θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις με περισσότερες πληροφορίες για το Ημερολογιακό Πρόγραμμα, όπως για παράδειγμα: τις πόλεις ή τις αίθουσες διεξαγωγής των αγώνων, ακριβείς ημερομηνίες έναρξης δηλώσεων συμμετοχών και λήξης ακυρώσεων συμμετοχών στις ατομικές διοργανώσεις, ή όποιες άλλες συμπληρωματικές πληροφορίες κριθεί απαραίτητο να ανακοινωθούν άμεσα.

Παρακαλούμε τα Δ.Σ. όλων των Συλλόγων, για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται, για να μπορούν να αγωνιστούν οι αθλητές και αθλήτριες όλων των εγγεγραμμένων στην Ε.Γ.Ο. Συλλόγων.

Άμεσα, θα πρέπει να ολοκληρωθεί κάθε ενέργεια που αφορά Αθλητικά Δελτία, όπως: συγκεντρωτική Ιατρική Βεβαίωση από τους Συλλόγους για τους αθλητές/ριες που έχουν ήδη δελτίο από την προηγούμενη Αγων. Περίοδο, έκδοση Αθλητικού Δελτίου για αθλητές/τριες Συλλόγων που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά σε διοργανώσεις της Ε.Γ.Ο., έκδοση Αθλητικού Δελτίου για αθλητές/τριες που έχουν αποδεσμευτεί και επιθυμούν να εγγραφούν σε άλλο Σύλλογο, ή έχουν ζητήσει μεταγραφή σε Σύλλογο της αρεσκείας τους.

Διευκρινίζεται ότι: σε περίπτωση που η ολοκλήρωση της διαδικασίας σχετικά με όλα τα Αθλητικά Δελτία, δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2016, ο 1ος Περιφερειακός Γύρος θα μετατεθεί στις 27-30/10/2016.

Σας ευχαριστούμε

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ETBF κ. OPHELDERS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
22/9/2016

Ενημερώνουμε ότι από τις 22/9/2016 έως και τις 26/9/2016 θα βρίσκεται στην χώρα μας ο Πρόεδρος της ETBF κ. Addie Ophelders για επαφές και ενημέρωση από την Ε.Γ.Ο. και την Τεχνική Επιτροπή σχετικά με την πορεία, τις προοπτικές και τη δυναμική της εξέλιξης του αθλήματός μας, αλλά και τη συνεργασία σε όλους του τομείς με την ETBF. Παράλληλα ο Πρόεδρος της ETBF θα παρευρεθεί στο Τουρνουά "Dimitris Karetsos" καθώς και σε τεχνικούς ελέγχους των αιθουσών της Β. Ελλάδος με τους κκ Νικολαΐδη και Αδαμίδη.

ΜΕΣΟΙ ΟΡΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ
17/9/2016

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί οι μέσοι όροι όλων των αθλητών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι κατηγορίες που αναφέρονται είναι εκείνες με τις οποίες αγωνίστηκαν οι αθλητές την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Οι νέες κατηγορίες που διαμορφώνονται από τους μέσους όρους, θα εμφανιστούν μόλις ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος (2016-2017).

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2016
28/8/2016

Δελτίο Τύπου 13.28-8-16


 

Copyright © 2015-2016 - Spectrum Digital Solutions